Business Internaţional

Cei şase fraţi ai lui Prince au fost numiţi moştenitorii averii cântăreţului

Cei şase fraţi ai lui Prince au fost numiţi...

Autor: Letitia Provian

20.05.2017, 10:00 153

Sora lui Prince Tyka Nelson şi ceilalţi cinci fraţi vitregi ai săi vor moşteni averea regretatului cântăreţ, potrivit contactmusic.com.

Prince a murit fără să-şi fi întocmit testamentul şi un număr însemnat de persoane au avut pretenţii asupra moştenirii sale. În timp ce majoritatea pretendenţilor au fost respinşi, anumite cereri sunt în curs de soluţionare, dar judecătorul Eide a insistat că decizia sa în privinţa moştenirii nu îi afectează.

El a mai spus că „bunurile lui Prince nu vor fi împărţite fără o hotărâre judecătorească formală”.

Tyka a recunoscut că muzicianul - al cărui nume complet era Prince Rogers Nelson - şi-a prezis propria moarte şi că s-a pregătit pentru sfârşitul inevitabil.

Aceasta a declarat: ''În urmă cu trei ani m-a sunat... Mi-a zis, 'Cred că mi-am încheiat toate socotelile.' Tata şi cu Prince îşi vorbeau mereu în astfel de dodii... Ştia că urma să moară în curând şi mă pregătea. E foarte clar. Trebuia să plece. Era obosit. În loc să plângem...să dansăm. Nu îi plăcea să mă vadă plângând.”

Starul a murit în urma unei supradoze accidentale de Fentanyl, iar în casa sa s-au găsit o mulţime de pastile prescrise către Peter Bravestrong, despre care se crede că era porecla lui Prince sub care îşi păstra intimitatea.

Conform unor rapoarte de la începutul anului, oficialii au găsit pachete de pungi, plicuri şi chiar o valiză plină cu medicamente, care conţinea şi verdurile cântecului său din 1992 'U Got The Look', la proprietatea sa din Paisley Park din Minnesota.

Cântăreţul american Prince Rogers Nelson a decedat pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani. Acesta a fost găsit mort în studioul său de înregistrări, situat în curtea reşedinţei sale din Paisley Park, Minnesota.

Prince Rogers Nelson, cunoscut sub numele de scenă Prince, născut pe 7 iunie 1958, a fost un cântăreţ, compozitor, actor şi multi-instrumentalist american. Prince a fost recunoscut de întreaga lume pentru inovaţiile aduse în industria muzicii, dar şi pentru munca sa eclectică, prezenţa scenică excentrică şi stilul vocal unic. A fost văzut ca un pioner al "sunetului Minneapolis". Muzica sa îmbina genurile rock, R&B, soul, funk, hip hop, disco, psychedelia, jazz şi pop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO