Business Internaţional

Cine este cel care a îndrăznit să-l critice pe Donald Trump: "Chiar pun sub semnul întrebării capacitatea sa de a fi preşedinte. Încep să mă mir în legătură cu motivaţia sa, poate caută o cale de a se eschiva"

Cine este cel care a îndrăznit să-l critice pe Donald...

Autor: Mediafax

24.08.2017, 21:48 191

"James Clapper, care a fost prins minţind în Congres, acum a devenit autoritate în materie de Donald Trump (...)", a transmis preşedintele SUA prin Twitter.

Donald Trump pare să facă referire la declaraţia făcută de James Clapper în Congres, în anul 2013, în care oferea asigurări că agenţiile de informaţii "nu au colectat în mod voluntar" date despre cetăţenii americani.

James Clapper a contestat abilităţile lui Donald Trump de a deţine funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

"Chiar pun sub semnul întrebării capacitatea sa - pregătirea sa - de a fi preşedinte. De asemenea, încep să mă mir în legătură cu motivaţia sa, poate caută o cale de a se eschiva", a spus James Clapper, citat de cotidianul The Washington Post, după ce Donald Trump a ameninţat că este dispus să ajungă la situaţia unui blocaj instituţional pentru a primi finanţare în scopul construirii zidului la frontiera cu Mexicul, a avertizat încă o dată cu retragerea SUA din Tratatul nord-american de liber-schimb (NAFTA) şi a sugerat că l-ar putea graţia pe un fost şerif din statul Arizona, Joe Arpaio, condamnat pentru ignorarea deliberată a legislaţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO