Business Internaţional

Cel mai bogat om din lume divorţează după o căsnicie de 25 de ani

Cel mai bogat om din lume divorţează după o căsnicie...
09.01.2019, 19:13 3727

Fondatorul gigantului Amazon Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 137 de miliarde de dolari, anunţă că va divorţa de soţia sa după o căsnicie de 25 de ani, potrivit Bloomberg.

Anunţul a fost făcut public chiar de miliardar, care a scris pe Twitter: „Dacă am fi ştiut că ne vom separa după 25 de ani, am fi procedat la fel” .

Bezos, în vârstă de 54 de ani, a cunoscut-o pe soţia sa MacKenzie în New York. Cei doi s-au căsătorit în 1993, au renunţat la slujbele de pe Wall Street şi s-au mutat în Seattle, unde Jeff Bezos a deschis, din garajul lui, o librărie online, afacere care va sta la baza companiei Amazon.

El a devenit milionar în 1997 şi, în prezent, este cel mai bogat om din lume, cu o avere de 137 de miliarde de dolari, potrivit indexului Bloomberg privind milionarii.

Divorţul şi-ar pune semnificativ amprenta pe averea lui Jeff Bezos. Dacă fondatorul Amazon ar împărţi în mod egal averea cu MacKenzie, aceasta ar putea deveni cea mai bogată femeie din lume, cu o avuţie de 69 miliarde de dolari. Mai mult, divorţul dintre cei doi l-ar putea aduce pe cofondatorul Microsoft în fruntea clasamentului celor mai bogaţi oameni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO