Business Internaţional

Cel mai nou job.Ce trebuie să faci pentru a primi un salariu lunar de 4.000 de dolari lunar

Cel mai nou job.Ce trebuie să faci pentru a primi un...

Autor: Andra Stroe

10.11.2018, 15:26 1473
În 2011, Dorothy Schmale şi-a condus fiul în vârstă de 14 ani la staţia de autobuz Port Authority din New York. Până atunci, obsesia lui Michael pentru jocurile video părea a fi un simplu hobby. 

Sigur, Schmale era îngrijorată de faptul că jocurile îi ocupau timpul pe care ar fi trebuit să îl dedice temelor, dar cel puţin îl ţineau departe de necazuri. Acum însă, ea îl trimitea în Columbus, Ohio, unde Michael urma să concureze în primul său turneu major pentru Call of Duty, relatează Bloomberg.

Şase ani mai târziu, Michael Schmale (cunoscut şi ca SpaceLy) a semnat un contract pentru a reprezenta o organizaţie nou-formată numită Ghost Gaming, care a anunţat că e dispusă să îi plătească lui şi fiecărui coleg de echipă un salariu lunar de 4.000 de dolari, precum şi un bonus de semnare de 50.000 de dolari. Mai impresionante au fost celelalte avantaje: Ghost le-a oferit cazare într-un conac cu 10 dormitoare, cu vedere la Hollywood şi care, întâmplător, fusese ocupat anterior de Justin Bieber.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

...

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO