Business Internaţional

Cel mai scump bilet la finala EURO 2012 costă 6.900 de euro. Ce tratament regesc primeşti de aceşti bani

Cel mai scump bilet la finala EURO 2012 costă 6.900 de euro. Ce tratament regesc primeşti de aceşti bani

Spania, câştigătoarea EURO 2008

Autor: Alexandru Stefan Matei

21.03.2012, 12:03 1392

UEFA a scos la vânzare o serie de bilete şi de pachete pentru cei care vor să vadă meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal 2012 din Polonia şi Ucraina într-o companie selectă şi într-o atmosferă luxoasă.

Cel mai ieftin bilet din oferta Club Prestige Platinum a UEFA, gândită pentru oamenii de afaceri, costă 1.950 de euro pentru un meci din faza grupelor de pe stadionul din Poznan, iar cel mai scump, din oferta ultraexclusivistă Club Prestige Gold, 6.900 de euro la finala ce va avea loc la Kiev.

Pachetul Club Prestige Gold include accesul în zona de ospitalitate a stadionului cu trei ore înainte de începerea meciului şi 90 de minute după final, locuri într-o zonă selectă a stadionului cu acces la o serie de baruri şi restaurante, vinuri premium, muzică live, un cadou din partea UEFA şi un loc de parcare pentru fiecare patru bilete cumpărate.

Cel mai scump pachet costă 12.900 de euro la trei meciuri din grupe, sfert de finală şi semifinală pe stadionul din Doneţk.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO