Business Internaţional

Cel mai spectaculos smartphone de până acum. Nimic nu va mai fi la fel: Galaxy S9, Huawei P20 şi iPhone X par deja DEMODATE. GALERIE FOTO

Cel mai spectaculos smartphone de până acum. Nimic nu...

Autor: Gândul

24.06.2018, 08:51 3373

Cursa pentru telefonul cu DISPLAY FĂRĂ MARGINI începe să aducă o serie de dispozitive foarte interesante. După Xiaomi Mi Mix, Essential Phone, iPhone X şi clonele sale şi Vivo NEX, OPPO este următorul concurent care încearcă să spună ceva. Rezultatul ultimelor luni de design este Find X, un smartphone cu ecran fără breton, cu o construcţie premium DIN STICLĂ, deblocare prin recunoaştere facială şi un sistem slider mecanic foarte interesant.

OPPO Find X este alături de Vivo NEX printre puţinele smartphone-uri care se laudă cu un ecran complet, hardware de top, construcţie premium şi un design care îl scoate în evidenţă în marea de dispozitive similare la exterior. Desigur, telefonul are în continuare puţină ramă în partea de jos a display-ului, unde sunt poziţionate intern circuitele electrice, tehnologia de curbare la capete fiind indisponibilă momentan pentru alti producător în afară de Apple.

Noul model Find X de la OPPO reuşeşte să integreze într-un corp realizat sub formă de sandviş de sticlă curbată (ecranul este foarte similar cu cel de pe modelele Samsung la margini) o configuraţie de top, comparabilă cu cea a concurenţilor. Vorbim despre un ecran OLED de 6,4” cu rezoluţie Full HDĂ, chipset Snapdragon 845 de la Qualcomm, 8 GB memorie RAM, 256 GB spaţiu de stocare internă, un acumulator de 3.730 mAh şi un sistem dual-camera pe partea din spate. Acesta din urmă beneficiază de o configuraţie 16 Ă 20 megapixeli şi este ascuns atunci când nu este folosit de partea glisantă a telefonului.

Citiţi continuarea pe www.gandul.info

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24