Business Internaţional

Cel puţin 11 morţi în cazul prăbuşirii elicopterului în vestul Norvegiei

Cel puţin 11 morţi în cazul prăbuşirii elicopterului...

Autor: Roxana Maciuca

29.04.2016, 16:28 114

Anterior, o sursă din cadrul poliţiei norvegiene locale anunţase că au fost identificate "mai multe corpuri", fără a preciza numărul acestora, declarând că nu a fost găsit niciun supravieţuitor, relatează ziarul norvegian local Bergens Tidende, potrivit unei surse din poliţie, Morten Kronen.

"Nu am identificat niciun supravieţuitor până în prezent. Încă mai căutăm", a declarat Morten Kronen, din cadrul poliţiei norvegiene locale, citată de Reuters.

"Efectuăm căutări într-o zonă amplă din mare", a precizat Kronen.

La bordul elicopterului se aflau 13 persoane, doi membri ai echipajului şi 11 pasageri - 11 norvegieni, un italian şi un britanic.

Elicopterul se îndrepta de pe o platformă petrolieră a companiei Statoil din Marea Nordului spre ţărm, spre oraşul Bergen.

Toţi cei 11 pasageri erau angajaţi ai companiei petroliere, potrivit BBC.

Elicopterul s-a prăbuşit în apropiere de o insulă mică - Turoy-, la vest de localitatea Solsvik.

Potrivit martorilor, s-ar fi produs o explozie puternică la bordul elicopterului şi mai multe persoane au căzut în Marea Norvegiei.

Reprezentanţi ai serviciilor de intervenţie au declarat pentru presa locală că elicopterul este "distrus în totalitate".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO