Business Internaţional

Cel puţin şase răniţi după ce un individ a lovit cu o maşină un grup de pietoni, în Germania

Cel puţin şase răniţi după ce un individ a lovit cu...

Autor: Mihai Draghici

26.11.2017, 14:35 122

Incidentul rutier a avut loc duminică dimineaţă în faţa unui club de noapte din localitatea Cuxhaven, situată în apropiere de oraşul Hamburg.

Un individ a lovit cu un vehicul marca Citroen un grup de pietoni, după care a încercat să fugă, dar s-a oprit într-un parapet de beton, scrie publicaţia Cuxhaven Nachtrichten.

Şase persoane au fost rănite în incidentul rutier, una fiind în stare gravă.

Şoferul maşinii, un bărbat în vârstă de 29 de ani, a fost imobilizat şi arestat, iar acum este audiat de anchetatori. Poliţia încearcă să afle cum s-a produs incidentul şi dacă şoferul era în stare de ebrietate sau sub influenţa stupefiantelor.

Autorităţile germane nu au indicii că incidentul ar fi de tip terorist. "Un bărbat a lovit cu maşina un grup de pietoni; şase persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă. Cauzele incidentului sunt încă neclare, dar, în acest moment, nu există indicii ar fi vorba de un atentat; ancheta continuă", a comunicat Poliţia regională.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO