Business Internaţional

Cele mai bune joburi în funcţie de personalitate. Dacă poţi lua rapid decizii practice, eşti potrivit pentru o carieră de agent de asigurări, farmacist sau avocat

Cele mai bune joburi în funcţie de personalitate. Dacă...

Autor: Descopera

12.11.2016, 12:30 1561

Cele mai mari companii din Statele Unite au încercat să evidenţieze faptul că anumite trăsături ale personalităţii corespund cu anumite joburi, iar pentru a studia în amănunt acest fenomen, au folosit testul de personalitate Myers-Briggs Type Indicator (MBTI).

Pentru a afla 5 dintre cele mai bune joburi pentru fiecare personaliate, s-a consultat unul dintre cele mai populare ghiduri de a-ţi afla personalitatea, bazat pe sistemul Myers-Briggs. Lista de joburi nu este definitivă, dar serveşte ca o metodă distractivă de a afla ce job se potriveşte fiecărei persoane.

Dacă eşti realist şi poţi lua rapid decizii practice, eşti potrivit pentru o carieră de agent de asigurări, farmacist, avocat, judecător, manager de proiect.

Citiţi articolul integral pe www.descopera.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO