Business Internaţional

CEO-ul Moderna se aşteaptă ca în lunile următoare să apară mai multe variante de Covid

CEO-ul Moderna se aşteaptă ca în lunile următoare să...

Autor: Dorin Oancea

08.05.2021, 07:29 1022

CEO-ul Moderna, Stephane Bancel, a declarat că se aşteaptă la apariţia mai multor variante de Covid-19 în lunile următoare, pe măsură ce emisfera sudică intră în toamnă şi iarnă, scrie CNBC.

Bancel, vorbind cu investitorii despre rezultatele din primul trimestru, a declarat că oamenii vor avea nevoie probabil de vaccinuri de rapel ale vaccinului produs de companie, pe măsură ce virusul circulă la nivel global.

„Credem că în următoarele şase luni, pe măsură ce emisfera sudică intră în toamnă şi iarnă, am putea vedea mai multe variante”, a spus Bancel. Emisfera sudică include Africa, Australia, cea mai mare parte a Americii de Sud şi părţi din Asia. „Credem că vor fi necesare doze de rapel deoarece credem că virusul nu dispare”.

Comentariile CEO-ului vin la o zi după ce compania a anunţat că o doză de rapel a vaccinului său a generat un răspuns imun promiţător împotriva variantelor B.1.351 şi P.1 identificate pentru prima dată în Africa de Sud şi, respectiv, în Brazilia. De atunci, variantele s-au răspândit în alte ţări, inclusiv în S.U.A.

Citiţi continuarea pe www.businessmgazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO