Business Internaţional

Când ceva pare a fi prea bun pentru a fi adevărat, probabil e fals. Ce s-a întâmplat cu CEO-ul care a crescut salariul angajaţilor renunţând la 90% din propriul salariu şi care le-a oferit acestora concedii nelimitate, după mai mulţi ani de la aceste decizii

Când ceva pare a fi prea bun pentru a fi adevărat,...

Autor: Business Magazin

27.08.2022, 08:02 4425

Fondatorul Gravity Payments, devenit celebru în presa din toată lumea pentru modelul de angajator pe care l-a oferit renunţând la o parte substanţială din salariul său în favoarea angajaţilor, a anunţat pe Twitter că şi-a dat demisia. 

Potrivit Washington Post, Dan Price a declarat că renunţă la funcţia de conducere în cadrul companiei de procesare carduri Gravity Payments pentru a dedica mai mult timp „luptei împotriva acuzaţiilor false” aduse asupra sa. 

„Prioritatea mea No.1 este ca angajaţii noştri să lucreze pentru cea mai bună companie din lume, dar prezenţa mea aici a început să fie o distragere”, a scris el într-un e-mail pe care l-a trimis angajaţilor şi pe care l-a distribuit şi pe Twitter recent. 

„Trebuie, de asemenea, să renunţ la aceste îndatoriri pentru a lupta împotriva acuzaţiilor false aduse împotriva mea”, a mai spus el,  adăugând: „Nu plec nicăieri”. 

La scurt timp după declaraţiile sale, New York Times a publicat o cercetare din care reiese că CEO-ul şi-a folosit celebritatea din online pentru a masca „un tipar de abuz din viaţa personală şi un comportament ostil în cadrul companiei”. Cercetarea indică faptul că Price ar fi căutat şi urmărit femei în online, pe care le-ar fi „rănit, atât fizic, cât şi emoţional”. 

Într-o declaraţie pentru New York Times, Price a spus că „nu a abuzat niciodată  fizic sau sexual pe cineva” şi că „toate celelalte acuzaţii de comportament nepotrivit împotriva femeilor din această poveste sunt pur şi simplu false”. 

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO