Business Internaţional

Cinci morţi la un festival de muzică electronică în Argentina

Cinci morţi la un festival de muzică electronică în...

Autor: Roxana Maciuca

17.04.2016, 11:58 116

Potrivit şefului serviciilor de urgenţă din capitala Buenos Aires, Alberto Crescenti, victimele cu vârste cuprinse între 21 şi 25 de ani sunt suspectate de intoxicare cu substanţe halucinogene pe care le-ar fi consumat la o petrecere privată din zona Costa Salguero, unde situaţia ar fi scăpat de sub control.

"Vom vedea ce substanţe au consumat", a declarat Alberto Crescenti.

Festivalul de muzică electronică Time Warp era programat să se desfăşoare vineri şi sâmbătă, dar din cauza incidentului a doua seară de festival s-a anulat.

Serviciile de urgenţă din Buenos Aires au fost solicitate după ce ambulanţele private care asigurau asistenţă medicală pe parcursul festivalului au anunţat că sunt depăşite de situaţie.

"Nu mai puteam să stăm înăuntru, nu mai puteam respira", a declarat unul dintre participanţii la petrecere postului TV local TN. "Era prea cald înăuntru şi prea multă lume", a adăugat acesta.

Festivalul de muzică electronică Time Warp, lansat în Germania în 1994, a fost organizat în Buenos Aires pentru trei ani la rând.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO