Business Internaţional

Compania care îşi plăteşte angajaţii ca să se vaccineze împotriva COVID-19. Aceasta este urmată deja şi de alte firme

Compania care îşi plăteşte angajaţii ca să se vaccineze împotriva COVID-19. Aceasta este urmată deja şi de alte firme

Autor: Ioana Matei

13.02.2021, 07:15 103

Compania americană de retail Kroger a anunţat că va plăti tuturor angajaţilor care se vaccinează împotriva coronavirusului o recompensă în valoare de 100 de dolari, potrivit Business Insider. De asemenea, compania va oferi aceeaşi recompensă angajaţilor care nu se pot vaccina din cauza unor motive religioase sau medicale, dar care participă totuşi la un curs de siguranţă şi sănătate.

„Ştim că cea mai eficientă apărare împotriva pandemiei vine în forma vaccinului împotriva Covid 19 şi în continuarea măsurilor de siguranţă riguroase pe care le-am stabilit în magazinele noastre şi în unităţile de producţie, cat şi pe lanţul nostru de distribuţie”, a spus doctor Marco Atkins, şeful responsabil de sănătatea angajaţilor al Kroger. 

„Ne încurajăm toţi clienţii şi asociaţii să facă vaccinul pentru a limita răspândirea Covid-19 şi vrem să ne asigurăm că au acces la acesta imediat ce este disponibil.” Compania are afaceri în 35 de state şi va investi suplimentar 50 milioane de dolari de dolari pentru a mulţumi şi a recompensa asociaţii cu un credit la magazin de 100 de dolari. 

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 
AFACERI DE LA ZERO