Business Internaţional

Compania-mamă a Christian Dior şi Louis Vuitton îşi va folosi fabricile de parfum pentru a produce dezinfectant de mâini

Compania-mamă a Christian Dior şi Louis Vuitton îşi...

Autor: Alex Ciutacu

15.03.2020, 20:30 5883

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franţa, a anunţat că şi-a pus la lucru fabricile de parfum din conglomeratul său, LVMH, pentru a începe să producă „cantităţi semnificative” de dezinfectant de mâini pentru a-l dona spitalelor care se confruntă cu deficite, potrivit FT.

Conglomeratul de lux LVMH a anunţat că va converti facilităţi care produc în mod normal parfumuri pentru Christian Dior, Guerlain şi Givenchy într-un efort pe care îl va menţine „cât timp este nevoie”.

„Prin această iniţiativă, LVMH îşi extinde ajutorul acordat pentru a adresa lipsa de produse în Franţa, ceea ce va permite mai multor oameni să ia măsuri pentru a se proteja în faţa răspândirii virusului”, a anunţat compania.

LVMH este una dintre cele mai valoroase companii din Franţa, întrucât întreg conglomeratul valorează 155 miliarde euro, chiar şi după ce a pierdut 23% din valoare de la începutul anului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO