Business Internaţional

Comparaţie între forţele armate ale Rusiei, Ucrainei, Statelor Unite şi României

Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său american Barack Obama

Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său american Barack Obama

03.05.2017, 17:19 195

O navă militară rusă s-a scufundat săptămâna trecută, după ce a intrat în coliziune cu un vas comercial, încărcat cu peste 8000 de berbecuţi, care plecase din România joi.

Incidentul maritim a avut loc în sud-vestul Mării Negre, la circa 40 de kilometri de Strâmtoarea Bosfor.

Nava rusă de recunoaştere Liman, aparţinând Flotei militare ruse din Marea Neagră, a intrat în coliziune cu un vas sub pavilion Togo, care transporta animale, informează site-ul agenţiei de ştiri Sputnik. Vasul-cargo a fost identificat de armatorul GAC drept Youzarsif H.

Vasul-cargo care a intrat în coliziune joi cu o navă militară rusă, în sud-vestul Mării Negre, plecase din Portul Constanţa miercuri seară, potrivit datelor prezentate de un site specializat în deplasările navelor.

Conform site-ului de profil MarineTraffic.com, nava Youzarsif H a plecat miercuri dimineaţă din Portul Midia, iar miercuri seară făcuse o scurtă escală în Portul Constanţa.

Nava sub pavilion Togo are la bord 8.800 de oi şi berbecuţi şi are ca destinaţie Iordania, relatează postul turc NTV.

Vedeţi mai jos comparaţie între forţele armate ale României, Rusiei, Statelor Unite şi Ucraieni. Cum stăm faţă de Rusia? 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO