Business Internaţional

Conacul Playboy a fost scos la vânzare pentru 200 de milioane de dolari. Cum arată locuinţa care a fost sursa celor mai multe fantezii. Galerie FOTO

Cum arată Conacul Playboy

Cum arată Conacul Playboy

Autor: Bianca Dorobanţu

23.01.2016, 09:00 1564

Celebra reşedinţă cumpărată de Hugh Hefner, fondatorul revistei americane Playboy, este scoasă la vânzare în schimbul sumei de 200 de mil. de dolari, cu condiţia ca Hefner să locuiască în continuare acolo, până la moartea sa, scrie Business Insider.

Hugh Hefner are 89 de ani şi a locuit timp de 40 de ani în reşedinţa Playboy, deţinută de imperiul media Playboy Enterprise, situate într-un cartier din Los Angeles, între Beverly Hills şi Westwood. A fost cumpărat în urmă cu 45 de ani pentru 1 milion de dolari, un preţ foarte mare pentru acea vreme.

Preţul cerut acum de agenţii imobiliari este unul dintre cele mai mari preţuri cerute vreodată pentru o reşedinţă privată din America. Una dintre clauzele contractuale pe care ar trebui să le accepte noul proprietar ar fi şederea în continuare acolo a lui Hugh Hefner, până la moartea sa.

Conacul a fost construit în stil gotic în anul 1927, se întinde pe 20.000 de metri pătraţi şi are 29 de camere, o pivniţă cu vinuri, un cinematograf, o sală de gimnastică, un teren de tenis şi o piscină, fiind una dintre puţinele reşedinţe private din Los Angeles care are licenţă pentru a deţine o grădină zoologică.

Conacul Playboy este cunoscut pentru faimoasele şi numeroasele petreceri private şi evenimente pe care le-a găzduit, apărând şi în seriale hollywoodiene precum Entourage.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO