Business Internaţional

Cum a afectat seceta unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale luxului şi opulenţei

Cum a afectat seceta unul dintre cele mai cunoscute...

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu

21.10.2022, 21:10 454

Pe lângă culturi sau nivelul apelor, seceta afectează chiar şi evenimente, cum ar fi o expoziţie de iahturi, ca recent încheiatul Cannes Yachting Festival, scrie Wall Street Journal.

Mai precis, la evenimentul de luna trecută, autorităţile franceze au interzis expozanţilor să folosească reţeaua publică de alimentare cu apă pentru spălatul ambarcaţiunilor, spre nemulţumirea acestora, dat fiind că iahturile trebuie să arate cât mai bine când vin să le vadă potenţialii cumpărători şi se murdăresc de sare atunci când sunt scoase la o plimbare să le vadă clientul. Astfel, ca să le poată curăţa, expozanţii au folosit pompele de desalinizare cu care sunt prevăzute iahturile mai mari ca să obţină apa dulce necesară, în timp ce echipele de curăţenie care s-au ocupat de cele mai mici neprevăzute cu asemenea echipamente, au fost nevoite să recurgă la tradiţionalele lavete absorbante din piele de căprioară.

Citiţi mai multe pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO