Business Internaţional

Cum a făcut un antreprenor un milion de dolari din cea mai simplă activitate, pe care oricine o poate face

Cum a făcut un antreprenor un milion de dolari din cea...

Autor: Ioana Matei, Business Magazin

01.12.2019, 14:00 1835

Simpla plimbare a câinilor poate avea un potenţial mai mare de a se transforma într-o afacere decât poate v-aţi fi gândit. La mijlocul anilor ’90, într-o perioadă în care şi mai puţini se gândeau la o astfel de idee, Kristin Morrison şi-a început propria afacere de acest tip. A numit-o „Woof! Pet Sitting Services”, iar 18 ani mai târziu, înainte să o vândă (în 2013), aceasta a ajuns la 35 de angajaţi şi la venituri de milioane de dolari.

Potrivit presei internaţionale, Morrison refuză să dezvăluie valoarea tranzacţiei prin care şi-a vândut afacerea. Totuşi, a mărturisit că nu i-a fost uşor să o construiască de la zero. Ea a explicat recent într-un articol publicat de Yahoo Finance cum a crescut acest business: „La început mergea foarte încet. Nu cunoşteam piaţa şi nu ştiam cum să administrez un business”.

„Am luat cărţi de la bibliotecă şi am început să studiez, m-am înscris la propria mea şcoală de business, noaptea”, a adăugat Morrison. A fost nevoie de ani buni ca afacerea să atingă pragul veniturilor de 100.000 de dolari, bornă la care a ajuns în 2000. De acolo, a continuat să crească.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO