Business Internaţional

Cum arată cea mai scumpă băutură comandată vreodată la Starbucks

Cum arată cea mai scumpă băutură comandată vreodată...

Autor: Luciana Georgescu

31.05.2014, 09:41 5273

Un client fidel Starbucks a reuşit să doboare recordul pentru cea mai scumpă băutură comandată vreodată într-o cafenea deţinută de retailerul american, scrie Business Insider.

Băutura Vanilla Bean Mocha Frappuccino a costat 54,57 de dolari şi a fost preparată de Andrew, clientul care a comandat-o, şi barmanii cafenelei.

“Mi-a luat câteva minute să calculez, dar în cele din urmă mi-am dat seama că aveam nevoie de 55 de shoturi de espresso pentru a depăşi pragul de 50 de dolari, iar apoi am rotunjit la 60”, a spus Andrew pentru publicaţia Consumerist.

Băutura a avut o greutate de aproape 3,8 litri şi Andrew a primit-o gratis, întrucât era deţinător al unui card de fidelitate.

“Acesta este genul de comandă excesivă şi nu le recomandăm clienţilor să consume astfel de preparate. O astfel de băutură este practic necomestibilă. În plus, nu este deloc sănătoasă”, a declarat Linda Mills, reprezentatul de PR al companiei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO