Business Internaţional

Cum arată cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în SUA. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în SUA. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în SUA. Galerie FOTO

Autor: Alexandru Nanu

08.09.2014, 15:06 1539

Un conac construit în stil francez a fost scos la vânzare pentru un preţ astronomic de 139 milioane de dolari, devenind astfel cea mai scumpă casă aflată la vânzare în SUA, scrie Business Insider.

Proprietatea de aproape 5.600 de metri pătraţi, numită "Le Palais Royal," se întinde pe mai mult de 1,6 hectare şi are o deschidere de 465 de metri la malul mării, către plaja Millionaires Mile, din Hillsboro Beach, Florida.

"Palatul" are 11 dormitoare, 17 băi şi prima sală de cinema privată IMAX construită vreodată. Casa are, de asemenea, un doc privat, un garaj subteran cu spaţiu pentru 30 de autoturisme, un miniteren de golf şi o piscină cu o suprafaţă de aproapre 418 de  metri pătraţi.
"Acest Grand Palace va fi un punct de reper, care rivalizează cu cele mai mari palate din Europa. Casa este o adevărată capodoperă arhitecturală, având cele mai fine şi exclusiviste detalii de design şi execuţie, totul fiind făcut pe comandă ", a declarat agentul imobiliar William PD Pierce de la agenţia Coldwell Banker Previews International.

Proprietatea este deţinută de dezvoltatorul imobiliar Robert Pereira, potrivit The Wall Street Journal.
Casa este în prezent în faza finală de construcţie iar finalizarea este progamtă pentru sfârşitul anului 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO