Business Internaţional

Cum arată cel mai avansat prototip de maşină zburătoare. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată cel mai avansat prototip de maşină zburătoare. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată cel mai avansat prototip de maşină zburătoare. Galerie FOTO

Autor: Alexandru Nanu

01.11.2014, 15:56 5650

Unul dintre cele mai avansate prototipuri de maşini zburătoare din lume a fost prezentat la o conferinţă de inovaţii de la Viena, scrie Business Insider.

Modelul AeroMobil 3.0 are design-ul unei maşini sport de curse şi aripi care se pliază în spatele maşinii.Creatorii maşinii sunt Stefan Klein şi Juraj Vaculik.

CEO-ul AeroMobil, Vaculik, spune că proiectul companiei ar putrea "schimba transportul de persoane pe o scară globală". “Maşina de zbor ar putea deveni în cele din urmă un mod regulat de transport pentru navetişti, în special în ţările cu infrastructura rutieră slab dezvoltată”, a declarat Juraj Vaculik .

Vehicul AeroMobil  este un model  dezvoltat de către designerul-şef Klein în Cehoslovacia comunistă, în urmă cu 25 de ani. În 2010, Klein a făcut echipa cu Vaculik pentru a comercializa conceptul vehiculului. Actualul prototip a realizat cu succes zborul inaugural săptămâna trecută şi a intrat într-un program de zbor pentru teste.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO