Business Internaţional

Cum arată cel mai scump Range Rover. Galerie FOTO

Range Rover Holland&Holland

Range Rover Holland&Holland

Autor: Oana Stupinean

16.11.2014, 19:00 668

Range Rover Holland & Holland este cel mai scump SUV fabricat vreodată de producătorul englez în cei 44 de ani de activitate, preţul ajungând până la 285.000 de dolari, scrie Business Insider.

Britanicii de la Range Rover au apelat la compania Holland & Holland, specializată în producţia armamentului premium de agrement, pentru a transforma cel mai scump SUV într-o maşină de vânătoare. 

Ediţia limitată Range Rover Holland&Holland este echipată cu puşti de vânătoare, un omagiu adus armelor lucrate manual de la Holland&Holland, brand cu o istorie de peste 170 de ani.

“Întreaga echipă este mulţumită de această maşină, care îmbină cu măiestrie performanţe on şi off-road, reuşind să ajungă la clasa premium”, spune John Edwards, director general Jaguar Land Rover.

Modelul beneficiază de o gamă largă de motorizări, începând de la motorul diesel Jaguar Land Rover de 500 de CP, la motoarele de 8 cilindri în V de pe Jaguar's XJR supersedan şi modelele F-Type.

Preţul ridicat al maşinii este impulsionat şi de armele premium de la Holland&Holland, cu preţuri care variază între 43.000 de dolari şi 277.000 de dolari. 

Britanicii de la Range Rover plănuiesc să construiască doar 40 de modele Holland&Holland, pe o durată de 3 ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO