Business Internaţional

Cum arată locuinţa de 62 de milioane de dolari a cântăreţei canadiene Celine Dion. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată locuinţa lui Celine Dion. Galerie FOTO

Vedeţi cum arată locuinţa lui Celine Dion. Galerie FOTO

Autor: Alexandru Nanu

31.08.2014, 15:02 1885

Cântăreaţa canadiană Celine Dion şi-a repus la vânzare locuinţa de lux din Florida pentru 62,5 milioane de dolari, după ce timp de un an a fost listată cu un preţ cu zece milioane de dolari mai ridicat, scrie Business Insider.

 
Ea şi soţul ei Renee Angélil au cumpărat un lot de teren în 2005 pentru suma de 12,5 milioane de dolari şi în 2008 au mai achiziţionat conacul de lângă pentru suma de 7 milioane de dolari, scrie The Wall Street Journal. Conacul a fost demolat pentru a face loc construcţii actuale.

 

Proprietatea de 5,5 hectare are vedere la Oceanul Atlantic, o casă de oaspeţi cu patru camere, un teren de golf, o piscină şi trei bazine separate.
Reşedinţa principală are o suprafaţă de aproape 10.000 de metri pătraţi, cu cinci dormitoare şi  un dressing făcut la comandă, cu suport automatizat de îmbrăcăminte şi carusel automat pentru pantofi.

                                                                       
Suma iniţială de listare a fost de 72,5 milioane de dolari în august 2013, însă ulterior a fost redusă cu 10 milioane de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO