Business Internaţional

Cum arată Madeira, cel mai frumos arhipelag din Europa, unde este în vacanţă preşedintele Klaus Iohannis. Galerie FOTO

Peisajele sunt unice.

Cum arată Madeira, unde este în vacanţă preşedintele

06.04.2015, 14:05 5390

Pe site-ul ziarului local Diario de Noticias a fost publicată o ştire potrivit căreia preşedintele României se află în vacanţă în Madeira.

Surse din Administraţia Prezidenţială au precizat, luni, că preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vacanţă privată.

De altfel, Administraţia Prezidenţială a transmis, luni, un comunicat de presă în care anunţă că preşedintele Klaus Iohannis se află în vacanţă de Paşte în perioada 6-10 aprilie, fără a preciza unde anume se află şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, a sărbătorit duminică Paştele şi era aşteptat să participe, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime” din Sibiu, unde a mers şi de Crăciun, dar şi de Paşte în ultimii ani, în perioada în care era primar al municipiului Sibiu. Surse locale au afirmat că preşedintele şi soţia sa ar fi petrecut Paştele în Germania, unde se află familia şefului statului, iar de acolo ar fi plecat în Portugalia.

Madeira a fost desemnată anul trecut cea mai frumoasă insulă din Europa pentru al doilea an consecutiv, potrivit clasamentului întocmit de World Travel Awards, scrie Business Insider.

Madeira este un arhipeleag de insule mici, parte a Portugaliei, situat în Oceanul Atlantic, la circa 563 de kilometri de Maroc. Cele trei insule care intră în componenţa arhipeleagului sunt Madeira, Porto Santo şi Desertas.

Arhipeleagul este dominat de piscine naturale sculptate în roci vulcanice şi vârfuri care oferă peisaje minunate asupra oceanului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO