Business Internaţional

Cum arată ”piesa de rezistenţă” a imperiului Apple: Noul sediu de 5 miliarde de dolari. Galerie FOTO

Cum arăta sediul anul trecut

Cum arăta anul trecut sediul Apple, cum arată acum şi cum va arăta

Autor: Corina Zamfir

06.11.2016, 00:15 2276

Apple a actualizat schiţa construcţiei de la noul sediu din Cupertino, California. Data de finalizare a construcţiei este stabilită pentru începutul anului 2017, iar amenajarea teritoriului ar trebui să fie gata în al doilea trimestru al anului viitor, potrivit businessinsider.

Uitându-ne la filmuleţele surprinse de Duncan Sinfield şi Matthew Roberts, doi fotografi experţi, putem observa că Apple Campus 2 nu este încă gata pentru aşteptata mutare, dar construcţia se apropie de varianta ei finală.

Compania se va muta în noul sediu la începutul anului 2017, spune Tim Cook, CEO al Apple. Aranjarea spaţiului a început, ceea ce reprezintă un pas uriaş în transformarea birourilor “Navei spaţiale” în valoare de 5 miliarde de dolari într-un adevărat campus. De asemenea, Apple a început să planteze şi copaci.

În video, filmat cu o dronă, poţi vedea cât de mult a evoluat construcţia campusului în comparaţie cu anul trecut. Înainte de a vă prezenta cum arată sediul acum, iată câteva imagini din luna noiembrie 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO