Business Internaţional

Cum arată târgurile de Crăciun din Europa. Galerie FOTO

Târguri Crăciun FOTO

Târguri Crăciun FOTO

Autor: Oana Stupinean

20.12.2014, 09:00 584

În perioada sărbătorilor de iarnă, Europa deschide porţile târgurilor de Crăciun. Printre candidaţii celor mai impresionante târguri  se numără Copenhaga cu cea mai strălucitoare piaţă, Viena cu cea mai longevivă tradiţie şi Strasbourg cu cel mai frumos târg, scrie Yahoo Travel.

Viena: cea mai veche piaţă de Craciun

Târgul de Crăciun din Viena datează din 1294, iar “Christkindlmarkt” este un prilej de sărbătoare pentru locuitori.

Strasbourg: cel mai frumos târg de Crăciun din Europa

Târgul din Strasbourg a fost votat ca fiind cel mai frumos loc pentru Crăciun din Europa de utilizatorii site-ului European Best Destinations. Piaţa, aflată la graniţa dintre Franţa şi Germania are un patinoar şi coruri care cântă colinde.

Nuremberg: cunoscutul târg de Crăciun

Târgul de Crăciun din Nuremberg atrage în fiecare an peste 2 milioane de vizitatori între 28 noiembrie şi 24 decembrie.

Copenhaga: cel mai strălucitor târg de Crăciun

Parcul Tivoli din Copenhaga este spectaculos pe toată perioada anului, însă în pragul sărbătorilor de iarnă străluceşte cu adevărat datorită celor 120.000 de luminiţe înşirate de-a lungul parcului de distracţii.

Târgul din Copenhaga este cel mai nou din Europa, fiind ianugurat în anul 1994, însă a devenit rapid cunoscut. În fiecare an peste un million de turişti îl vizitează.

Sligo, Ireland: the Kookiest Christmas Market

Unul dintre cele mai neobişnuite târguri de Crăciun este în aeroportul de mici dimensiuni Sligo din Irlanda, unde un hangar este transformat într-o piaţă de Crăciun pentru turişti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO