Business Internaţional

Cum arată una dintre cele mai fastuoase şi scumpe nunţi făcute vreodată, în valoare de 1 miliard de dolari? Galerie FOTO

Cum a fost la nunta care a costat 1 miliard de dolari

Cum a fost la nunta care a costat 1 miliard de dolari

Autor: Bianca Dorobanţu

03.04.2016, 17:42 829

Said Gutseriev, în vârstă de 28 de ani şi Khadija Uzhakovs, de 20, au marcat momentul în care şi-au unit destinele printr-o petrecere extravagantă care a costat un miliard de dolari, scrie Business Insider.

Rochia de mireasă care a cântărit aproape 13 kg, locaţia, decorul, tortul de nuntă, dar şi celebrităţile invitate să cânte la nuntă, printre care Jennifer Lopez, Sting şi Enrique Iglesias, au dus la costul de 1 miliard de dolari.

Suma exorbitantă a fost suportată de tatăl mirelui, miliardarul rus Mikhail Gutseriev, care deţine afaceri în industria petrolului şi a cărui avere este de 6,2 miliarde de dolari.

Mireasa este studentă la medicină dentară la Universitatea din Moscova, iar soţul său, cu studii la Oxford în Marea Britanie, se află la conducerea companiei petroliere a tatălui său, Russneft, conform unui interviu acordat BuzzFeed.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO