Business Internaţional

Cum poţi să câştigi bani suficienţi pentru a trăi liniştit de acasă fără să ai studii superioare, experienţă sau să mergi zi de zi la serviciu

Cum poţi să câştigi bani suficienţi pentru a trăi...
24.08.2019, 19:06 6532

Kevin David, un creator de conţinut pe YouTube explică modul în care a realizat aproape 50.000 de dolari din venituri publicitare obţinute în urma încărcării unui videoclip, fără să beneficieze de milioane de abonaţi.

  Când un creator de conţinut încarcă un videoclip pe platformă, nu este sigur cât de mult va câştiga. Programul de parteneriat YouTube permite creatorilor de conţinut să câştige bani prin monetizarea canalelor lor cu reclame video. Aceste reclame generează o anumită sumă de bani în funcţie de anumiţi factori precum timpul de vizionare, durata şi numărul celor care accesează un videoclip.

Kevin David are un canal YouTube cu acelaşi nume, cu 600.000 de abonaţi, dar nu se consideră un star YouTube, dar asta nu înseamnă că nu a generat venituri majore pe platformă. David a declarat pentru Business Insider că un clip pe care l-a creat ca ghid de utilizare pentru reclamele de pe Facebook, cu 1,9 milioane de vizualizări, a obţinut puţin sub 50.000 de dolari în venituri Google AdSense, iar un alt videoclipul de-al său - „Tutorial Shopify pentru începători”, care a necesitat o producţie minimă, deoarece l-a filmat folosind camera laptopului, i-a adus venituri de peste 40.000 de dolari.

Conţinutul este cheia

Pentru conţinutul videoclipurilor sale David se inspiră din Google Ads Keyword Planner, unde vede care sunt cele mai frecvente căutări ale utilizatorilor.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO