Business Internaţional

Cum să cumperi un BMW de 50.000 de dolari şi să te coste mai puţin decât un abonament la metrou

Cum să cumperi un BMW de 50.000 de dolari şi să te...

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.05.2018, 13:44 3348

Mike Piccolo a primit un apel de la un prieten, în legătură cu un BMW al cărui preţ era atât de mic încât a crezut că este o glumă, povesteşte Bloomberg.

Consilierul financiar de 45 de ani, al Ramsey din New Jersey, iubeşte maşinile, iar prietenul lui îi place să caute cele mai bune oferte cu vehicule de pe internet. În căutarea lui pe internet a accesat un site frecventat de vânătorii de chilipiruri, şi a găsit publicat un contract de leasing de doi ani pentru un BMW i3. Automobilul electric de lux costa doar 54 de dolari per lună.

„Maşina costă 50.000 de dolari. Cum poţi să plăteşti doar 54 de dolari, nici un iPhone nu este doar 50 de dolari per lună”, a spus Mike.

Inevitabilul s-a produs: Uniunea Europeană a început procesul împotriva României. Ce se va întâmpla de acum cu românii

McDonald's, ce lovitură! Decizia fulger luată de lanţul de fast-food. ”Nu mai facem faţă"

Cum reuşeşte un tânăr să facă 100.000 de dolari pe lună cu un site. Ideea SIMPLĂ pe care oricine o poate pune în practică

 

Noul paradis al bogaţilor planetei: Oraşul unde orice vis devine realitate, dacă ai suficienţi bani

În primul rând, producătorii de vehicule vor face orice pentru a stimula creşterea cererii de autovehicule electrice de pe piaţă. Toată lumea lucrează împreună pentru a acorda discounturi cât mai mari şi pentru a concretiza oferte cât mai avantajoase.

Automobilele electrice au reprezentat anul trecut 0,6% din totalul vânzărilor din SUA, iar în prezent există 18 oferte avantajoase prin care americanii pot achiziţiona maşini electrice.

Aceste oferte au început încă de când a apărut BMW i3, care a încercat să atragă cumpărători americani de la debutul său din 2013.

O parte din problemă a reprezentat-o calendarul: BMW a lansat maşina eletrică în aceeaşi perioadă când au scăzut preţurile la benzină, ceea ce i-a făcut pe americani să se întoarcă la maşinile pe care le cunosc şi le iubesc.

Autonomia iniţială de numai 80 de km per încărcare, pe care o avea BMW i3 când a fost lansat, precum şi designul neobişnuit i-a redus din atracţie. Cea mai recentă versiune, care poate fi achiziţionată începând cu preţul de 44.450 de dolari poate ajunge până la 183 de km într-o singură încărcare, ceea ce reprezintă mai puţin de jumătate din cât pot merge maşinile electrice din gama Tesla S, de 442 km per încărcare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO