Business Internaţional

Cum să faci o afacere pe Instagram. O tânără de 34 de ani povesteşte cum a reuşit să clădească un imperiu în mediul online

Cum să faci o afacere pe Instagram. O tânără de 34 de...

Autor: Andra Stroe

19.01.2019, 20:43 545
Plasată de Forbes pe locul 37 pe lista celor mai bogate antreprenoare din America, Huda Kattan, în vârstă de 34 de ani, are o avere de peste 500 de milioane de dolari. Cine este însă mogulul care şi-a construit o avere din postările pe Instagram şi clipurile de pe YouTube?
 
Pe lângă averea fabuloasă, antreprenoarea în vârstă de 34 de ani are o comunitate de 26 de milioane de fani şi urmăritori pe Instagram şi 2,4 milioane de abonaţi pe YouTube, conform Bloomberg. 

Compania de make-up a Hudei Kattan, Huda Beauty, a fost evaluată de Forbes la un circa 1 miliard de dolari. Anul trecut, Kattan a vândut o mică parte din participaţiile brandului său companiei TSG Consumer Partners LLC. Astfel, ea a devenit "primul influencer de beauty din social media care a atras un fond de capital privat”, spune Deborah Weinswig, fondatorul şi directorul executiv al Coresight Research, un think-tank de retail.
 

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO