Business Internaţional

Cum se alege un costum bărbătesc? VIDEO

Cum se alege un costum bărbătesc? VIDEO
13.04.2015, 13:09 3941

Cum trebuie să va alegeţi costumul ideal? Care sunt detaliile care fac diferenţa în alegerea costumului bărbatesc ideal? Bloggerii de la Business Insider au realizat un clip cu recomandări pentru alegerea costumului bărbătesc.

Ce trebuie să ştii în alegerea costumul potrivit? În primul rând trebuie definită ocazia la care va fi purtat. Astfel, dacă doreşti să optezi pentru un costum care să poată fi purtat în aproape orice ocazie, cu siguranţă costumul clasic se va încadra perfect. De asemenea, culorile gri şi bleumarin se potrivesc perfect oricărui eveniment.

Sacoul costumului ideal trebuie să aibă doi nasturi, crestătură la rever şi deschizătură făcută la spatele sacoului . Însă, cel mai important lucru când încerci un costum este potrivirea acestuia la umeri.

De asemenea, lungimea mânecii nu trebuie să depăşească linia încheieturii, astfel se va putea vedea 1-2 centimetri din cămaşă, ceea ce îţi va da un aer sofisticat.

Chiar şi lungimea pantalonului contează. Nu trebuie să acopere pantoful, lungimea ideală fiind undeva cu 2 centimetri mai jos de gleznă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO