Business Internaţional

Cum sunt urmăriţi bogaţii de către fiscul bulgar - cu elicopterul

Cum sunt urmăriţi bogaţii de către fiscul bulgar - cu elicopterul

Foto: Novinite

01.10.2010, 17:10 18

Un elicopter al statului bulgar a realizat o înregistrare videoa proprietăţilor imobiliare de lux din sudul Sofiei, la cerereaAgenţiei Naţionale Bulgare pentru Venituri, care intenţionează săfolosească datele pentru a verifica veniturile declarate deproprietari, conform Novinite.

Autorităţile statului suspectează că mai multe proprietăţi nu aufost declarate, iar taxe, ca cea imobiliară sau de ridicare agunoiului, nu au plătite.

Proprietăţile de lux din mai multe zone rezidenţiale au fostfilmate pentru a ajuta la analiza raportului dintre venituri şivaloarea proprietăţilor. Acestea au fost evaluate de experţiifiscului înainte de a fi filmate.

Proprietarii care nu pot demonstra existenţa unor surse de venitadecvate valorii proprietăţilor vor fi audiaţi. De asemenea,veniturile nedeclarate vor fi taxate, cu penalităţi, iar încălcarealegilor va fi notificată procuraturii, a anunţat fiscul bulgar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO