Business Internaţional

De la bere la joint-uri în SUA, ca stimulent de vaccinare. Ce oferă România vaccinaţilor

De la bere la joint-uri în SUA, ca stimulent de...

Autor: Laura Buciu

08.05.2021, 21:59 672

În Chicago se oferă bere ca stimulent pentru vaccinare, iar în New York şi Washington chiar joint-uri de marijuana. Premierul Florin Cîţu spune că România oferă mai mult: revenirea la normalitate.

Întrebat, miercuri, după şedinţa de Guvern, despre stimulentele pe care le oferă alte state şi cele pe care le oferă România pentru a stimula vaccinare, premierul Florin Cîţu a spus că România oferă „cel mai bun stimulent: revenirea la normalitate, la o viaţă fără mască, în care putem circula liber oricând, oriunde”.

„Este cel mai bun stimulent. Nu cred că e nevoie de altceva”, a spus premierul.

SUA oferă stimulente de la bere în Chicago, până la joint-uri de marijuana în New York şi Washingtown. Preşedintele Joe Biden a spus, de asemenea, că oferă un credit de finanţare pentru companiile care oferă zile libere.

„Noi am oferit companiilor în România centre de vaccinare în companii. Se poate face aşa ceva. În acelaşi timp va fi încă o propunere pe masa comitetului inter-ministerial, pe care am făcut-o ca în office-space, dacă toate persoanele sunt vaccinate, să nu se mai poarte mască, de exemplu. Sunt propuneri care sunt pe masă. Vom vedea dacă e nevoie de motivaţii financiare, dar eu cred că suntem responsabili şi vrem să revenim la normalitate”, afirmă Cîţu.

Citiţi continuarea pe www.businessmgazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO