Business Internaţional

De la pălării şi aruncătoare de flăcări, compania Boring deţinută de Elon Musk a anunţat că va vinde cărămizi de tip LEGO

De la pălării şi aruncătoare de flăcări, compania...
31.03.2018, 20:21 957

După ce a vândut în doar patru zile aruncătoare de flăcări în valoare de 10 milioane de dolari, compania Boring deţinută de Elon Musk a anunţat că a început producţia celui mai recent produs pentru finanţarea proiectelor de  infrastructură: blocuri asemănătoare cu LEGO, realizate din pietre scoase din tunelurile companiei care vor fi folosite la construirea caselor şi a altor structuri, scrie Electrek.

Compania Boring  lucrează deja la implementarea sistemelor de tranzit „Loop” şi „Hyperloop” în Los Angeles, Chicago şi Maryland.

Compania intenţionează să construiască proiectele de infrastructură fără să folosească fonduri publice, dar nu este clar cum vor reuşi să strângă tot capitalul de care vor avea nevoie.

Elon Musk a vorbit în glumă despre utilizarea fondurilor strânse din vânzarea pălăriilor de marcă Boring, a aruncătoarelor de flăcări şi a altor produse viitoare. Cum în glumă se spune adevărul, ei au vândut până acum zeci de milioane de produse.

 „Compania Boring va aduce în curând pe piaţă blocuri de tip „LEGO”, realizate din piatră de tunel care poate fi utilizată pentru a crea sculpturi şi clădiri. Această piatră este clasificată pentru încărcăturile seismice din California, fiind puternică, dar în acelaşi timp uşoară”, a scris pe reţeaua de socializare CEO-ul Elon Musk.

El a adăugat că aceste pietre se vor găsi mai întâi în kituri folosite pentru a recrea structurile antice din Egipt.

„Primul kit va fi Egiptul antic – piramide, Sfinx, templul lui Horus etc.”.

În schimb, Musk nu a specificat când vor apărea pe piaţă noile cărămizi sub marca Boring, el a spus doar că se vor găsi „în curând” pe piaţă.

Dar compania are deja probabil o mulţime de materiale pentru construcţia acestor cărămizi, deoarece au rapostat finalizarea unui tunel de 100 de metri cu intrare în SpaceX din Howthorne şi, în prezent, se lucrează la extinderea acestuia spre Aeroportul Internaţional Los Angeles.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO