Business Internaţional

Decizia radicală pe care o ia Singapore în ce priveşte fabricile existente în centrul oraşului. Vor mai multe spaţii verzi pentru locuitori

Decizia radicală pe care o ia Singapore în ce priveşte...

Autor: Ioana Matei

07.04.2019, 17:36 388

Autorităţile din Singapore îşi doresc mai multe spaţii verzi şi mai multe locuinţe în zona centrală de afaceri. Planul de a înnoi zona centrală din Singapore implică mutarea unor fabrici într-o zona subterană pentru a elibera spaţial necesar, conform Bloomberg.

Autoritatea de redistribuire urbană a statului a dezvăluit  într-un proiect de master plan că vor exista, de asemenea, cu aproximativ 1.000 de hectare mai multe parcuri şi infrastructură de legătură între parcuri decât în prezent. În viitor mai mult de 90% din gospodării vor fi la câţiva paşi de un parc.

Planul în sine prevede ca mai multe utilităţi, mijloace de transport industriale şi depozite să fie mutate în subteran pentru a elibera terenul mai bine pentru utilizărea de către oameni, iar guvernul intenţionează să utilizeze tehnologia 3D pentru a ajuta la planificarea iniţială a unui astfel de spaţiu.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO