Business Internaţional

Declaraţie surpriză din partea lui Zuckerberg: CEO-ul Facebook susţine că şi datele lui au fost preluate de Cambridge Analytica

Declaraţie surpriză din partea lui Zuckerberg: CEO-ul...

Autor: Alex Ciutacu

11.04.2018, 19:02 94

Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, a anunţat astăzi că printre cei 87 de milioane de utilizatori afectaţi de scandalul Cambridge Analytica se numără şi el, datele acestuia fiind printre cele sensibile la breşa de securitate, potrivit Reuters.

Acesta a răspuns sugestiilor venite din partea membrilor Congresului, potrivit cărora utilizatorii nu au destul de mult control asupra datelor pe care le transmit pe Facebook, în cadrul scandalului care include cea mai mare reţea de social media din lume.

“De fiecare dată când cineva decide să distribuie ceva pe Facebook…există un control. Chiar în acel moment. Nu este un control îngropat undeva în setări, este chiar acolo”, a transmis magnatul de 33 de ani în faţa reprezentanţilor din Camera pentru Energie şi Comerţ.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO