Business Internaţional

Dezvoltatorul celui mai înalt zgârie-nori din lume vizează o investiţie uriaşă în Polonia

AFP/Mediafax Foto

AFP/Mediafax Foto

Autor: CătăIina Apostoiu

15.06.2015, 00:00 940

Dezvoltatorul imobiliar Emaar din Emiratele Arabe Unite este pregătit să realizeze „cel mai mare proiect de investiţii din lume“ în Polonia, a declarat proprietarul companiei, Mohamed Alabbar, în timpul unei vizite recente în această ţară, scrie Warsaw Voice.

Emaar intenţionează să construiască un complex de apartamente, hoteluri, retail pe o suprafaţă de 20 de hectare în centrul unui oraş polonez. Oraşele Varşovia, Cracovia, Lodz, Gdansk, Sopot şi Poznan şi-au depus toate ofertele. O misiune de investiţii alcătuită din specialişti, ingineri şi arhitecţi ai grupului imobiliar Emaar din Emirate este aşteptată să revină în Polonia la mijlocul acestei luni.

Pe lângă proiecte mari, companii din Emirate sunt pregătite să dezvolte mai multe proiecte mici, iar Polonia trebuie să realizeze un portofoliu pe care să-l prezinte investitorilor arabi, a afirmat Malgorzata Panek-Kasinska, reprezentant al firmei de consultanţă MK Business Link. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO