Business Internaţional

Dominique Strauss-Kahn, aşteptat luni la FMI pentru a-şi lua rămas-bun

Dominique Strauss-Kahn, aşteptat luni la FMI pentru a-şi lua rămas-bun

Autor: Ioana Bojan

29.08.2011, 20:05 306

Dominique Strauss-Kahn este aşteptat luni după-amiază la sediul Fondului Monetar Internaţional din Washington, pentru a spune "la revedere" personalului FMI, potrivit unui mesaj intern al instituţiei, citat de AFP.


"Fostul director general Dominique Strauss-Kahn a anunţat că, cu ocazia unei vizite cu titlu personal la Fond, în cursul zilei, ar dori să aibă ocazia să spună «la revedere» personalului", se arată în acest mesaj, consultat de AFP.


"Toţi membrii personalului care doresc să-l întâlnească vor putea face acest lucru în această după-amiază", precizează mesajul, care adaugă "Ora: 16.30 - 17.30" (23.30 - 0.30, ora României).


Titlul mesajului sugerează că Strauss-Kahn s-au putea întâlni cu Christine Lagarde, care i-a succedat la conducerea Fondului în iulie.
Strauss-Kahn a demisionat de la FMI în mai, după ce a fost arestat în urma plângerii unei cameriste de la un hotel din New York, care l-a acuzat de viol.


Justiţia americană a clasat acest caz la 23 august, redându-i lui Strauss-Kahn toată libertatea. El a revenit vineri la domiciliul său din Washington şi a precizat că aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în Franţa.


FMI anunţase joi că o eventuală revenire a lui Strauss-Kahn la sediul Fondului se va face cu titlu personal, iar presa nu va fi invitată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO