Business Internaţional

Donald Trump afirmă că eventualele contacte cu Rusia în campania electorală nu sunt infracţiune

Donald Trump afirmă că eventualele contacte cu Rusia...

Autor: Mihai Draghici

31.07.2018, 17:01 67

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a reiterat, marţi, că nu a avut contacte cu Rusia în campania electorală din anul 2016, argumentând că oricum nu ar fi vorba de o infracţiune, informează site-ul agenţiei Reuters.

"Contactele nu sunt infracţiune, dar nu contează, deoarece nu au existat contacte (cu excepţia celor ale escroacei Hillary şi ale democraţilor)!", a transmis Donald Trump prin Twitter.

"Contactele" cu o anumită persoană sau entitate nu constituie infracţiune din punct de vedere juridic, dar procurorul special Robert Mueller investighează activităţi de coordonare între entităţi guvernamentale ruse şi echipa de campanie electorală a lui Donald Trump, ceea ce ar putea atrage acuzaţii privind o conspiraţie. Experţii atrag atenţia că depistarea colaborării cu o putere străină în campania electorală poate atrage numeroase acuzaţii. Donald Trump a negat în mai multe rânduri că a avut contacte cu Rusia în campania electorală din 2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO