Business Internaţional

Donald Trump apasă tasta Caps Lock şi are o ieşire furibundă împotriva preşedintelui Iranului într-un tweet: VEI SUFERI CONSECINŢE CUM PUŢINI AU MAI SUFERIT ÎNAINTE

Donald Trump apasă tasta Caps Lock şi are o ieşire...

Autor: Gabriel Cojan

23.07.2018, 12:02 364

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a apăsat tasta Caps Lock şi a răbufnit pe Twitter, acolo unde a răspuns într-un mod ameninţător declaraţiilor preşedintelui Iranian, Hassan Rouhani, relatează Business Insider.

”Către Preşedintele Iranului Rouhani: NICIODATĂ SĂ NU MAI AMENINŢI STATELE UNITE SAU VEI SUFERI CONSECINŢE CUM PUŢINI AU MAI SUFERIT ÎNAINTE” a scris Donald Trump pe contul lui de Twitter.

Donald Trump a adăugat de asemenea:”NU MAI SUNTEM O ŢARĂ CARE SĂ TOLEREZE CUVINTELE TALE NEBUNEŞTI DESPRE VIOLENŢE ŞI MOARTE, AI GRIJĂ!”

Reacţia lui Trump a venit după ce Rouhani l-a avertizat pe omologul său american duminică: „Domnule Trump, nu te juca cu coada leului, căci vei regreta”

Rouhani a negat ideea că SUA ar avea capacitatea de a opri Iranul din a mai exporta petrol, după ce administraţia Trump a ameninţat că va aplica sancţiuni ţărilor care vor face comerţ cu petrol cu Iranul.

Rouhani a vorbit despre posibilitatea unui conflict şi cum SUA ar trebui să ştie că pacea cu Iranul este „mama tuturor păcilor”, iar războiul cu Iranul este „mama tuturor războaielor”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO