Business Internaţional

Donald Trump: Niciun regim nu şi-a asuprit mai brutal cetăţenii decât regimul nord-coreean

Donald Trump: Niciun regim nu şi-a asuprit mai brutal...

Autor: Marian Avram, Mediafax

31.01.2018, 07:01 111

”Solicit Congresului să abordeze deficienţele fundamentale ale teribilului acord nuclear cu Iranul. Administraţia mea a impus sancţiuni dure asupra dictaturilor comuniste şi socialiste din Cuba şi Venezuela”, a subliniat preşedintele Statelor Unite.

”Dar niciun regim nu şi-a asuprit cetăţenii mai mult, mai brutal decât dictatura din Coreea de Nord. Preocuparea nesăbuită a Coreei de Nord de a avea arme nuleare ar putea foarte curând să ne ameninţe patria. Ducem o campanie pentru a împedica acest lucru. Experienţa anterioară ne învaţă că vanitatea şi concesiile duc la agresiune şi provocare. Nu voi repeta greşelile administraţiilor precedente, care ne-au pus în această poziţie foarte periculoasă. Nu trebuie decât să ne uităm la caracterul corupt al regimului nord-coreean pentru a înţelege natura ameninţării nucleare pe care ar putea-o reprezenta asupra SUA şi a aliaţilor noştri”, a mai spus Trump.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO