Business Internaţional

Donald Trump susţine că scandalul ucrainean este "cea mai mare înşelătorie" din istorie

Donald Trump susţine că scandalul ucrainean este "cea...

Autor: Mircea Olteanu

29.09.2019, 13:09 142

Preşedintele SUA, Donald Trump, a catalogat scandalul privind contactele sale cu Ucraina drept "cea mai mare înşelătorie din istoria politicii americane", informează site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

"Ceea ce se întâmplă acum este cea mai mare înşelătorie din istoria politicii americane", a afirmat Trump într-un video postat pe reţeaua de microblogging Twitter.

Liderul de la Casa Albă susţine că este vizat de anchetă deoarece liderii Partidului Democrat încearcă "să le fure totul" cetăţenilor, în mod special dreptul de a purta arme, sistemul de sănătate, dreptul de vot, judecătorii şi libertatea lor.

"Totul este foarte simplu. Încearcă să mă oprească pe mine, pentru că eu mă lupt pentru voi - şi niciodată nu voi permite ca acest lucru să se întâmple", a completat Donald Trump.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO