Business Internaţional

Două mari companii auto s-au aliat pentru a realiza împreună piese pentru maşinile electrice

Două mari companii auto s-au aliat pentru a realiza...

Autor: Mediafax

09.06.2019, 12:53 155
BMW şi Jaguar Land Rover au declarat miercuri că vor dezvolta împreună motoare electrice, transmisii şi alte piese electronice de putere, realizând încă o alianţă a industriei menite să micşoreze costurile de producţie a maşinilor electrice, transmite Reuters.

Ambii producători de automobile reacţionează în urma presiunilor de a lansa vehicule cu emisii zero pentru a respecta regulile stricte de combatere a poluării, dar totodată se străduiesc să menţină marjele de profit impuse de costurile crescânde ale producţiei de maşini electrice şi autonome.

"Împreună, avem posibilitatea de a satisface mai eficient nevoile clienţilor prin reducerea timpului de dezvoltare cât şi de lansare pe piaţă a vehiculelor si a tehnologiilor de ultima ora", a spus Klaus Froehlich, membru al consiliului BMW, potrivit Reuters.

BMW şi Jaguar Land Rover au declarat că vor economisi costuri prin dezvoltarea, planificarea producţiei şi achiziţionarea în comun a componentelor maşinilor electrice. Ambele companii vor produce motoare electrice în propriile fabrici de producţie, a spus BMW.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO