Business Internaţional

Drumuri închise şi maşini blocate pe câmp din cauza viscolului în judeţul Vrancea

Drumuri închise şi maşini blocate pe câmp din cauza...

Autor: Petre Mazilu, Mediafax

28.02.2018, 10:20 79

Cel puţin trei utilaje participă la deblocarea celor zece maşini care au rămas înzăpezite pe un drum judeţean din Vrancea, dar în ajutorul lor au venit şi reprezentanţii comunităţilor din zonele învecinate.

Autorităţile au decis să închidă drumul judeţean pe care se află cele zece maşini.

”Sunt 10 maşini înzăpezite pe DJ 202E, între Sihlea şi Obrejiţa. Se intervine cu un utilaj de deszăpezire, dar în scurt timp acolo vor ajunge încă două utilaje. Încă nu avem detalii despre persoanele din maşini, sperăm să ajungem rapid la ele. Drumul judeţean este blocat”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Două drumuri naţionale şi unul judeţean sunt închise, miercuri, din cauza sulurilor de zăpadă care s-au format pe carosabil în judeţul Vrancea. Este vorba despre DN2N Bogza-Dumbrăveni, DN23B Ciorăşti-Măicăneşti şi DJ202E Sihlea-Obrejiţa.

Probleme sunt şi pe mai multe drumuri comunale, iar legătura cu localitatea Vintileasca se face doar pe o rută alternativă.

De asemenea, sunt închise patru şcoli şi trei grădiniţe din comunele Sihlea şi Tănăsoaia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO