Business Internaţional

Duel românesc în optimile de dublu de la Miami : Simona Halep - Monica Niculescu

Duel românesc în optimile de dublu de la Miami : Simona...

Autor: Departamentul Sport

24.03.2019, 14:10 542

Perechea Simona Halep/Julia Goerges (România/Germania) va întâlni echipa formată din Monica Niculescu şi Abigail Spears (România/SUA), care s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Miami. 

Simona Halep şi colega ei, germanca Julia Goerges, au reuşit, sâmbătă seară, marea surpriză pe tabloul de dublu feminin de la Miami: 4-6, 6-1, 10-6 cu Timea Baboş şi Kristina Mladenovic, a doua echipă a lumii în 2019 şi pereche finalistă la ultimele două turnee de Grand Slam. Baboş şi Mladenovic au jucat finalele de la Australian Open 2019 (3-6, 4-6 cu Stosur/Zhang) şi US Open 2018 (6-3, 6-7, 6-7 cu Barty/Vandeweghe). Câştigătoare la Australian Open 2018 şi finaliste la Wimbledon 2014, Baboş şi Mladenovic ocupă locul trei în ierarhia de dublu, la egalitate, iar în cursa pentru Turneul Campioanelor sunt pe locul al doilea, după cehoaicele Siniakova şi Krejcikova.

În optimile de finală, Halep şi Goerges vor înfrunta perechea formată din Monica Niculescu/Abigail Spears (România/SUA).

Simona Halep continuă, duminică, în proba de simplu cu un meci împotriva slovenei Polona Hercog.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO