Business Internaţional

Eşecul Rusiei: Serviciile poştale au testat livrările cu o drona de 20.000 de dolari, dar aceasta s-a izbit de un perete după decolare

Eşecul Rusiei: Serviciile poştale au testat livrările...

Autor: Alex Ciutacu

09.04.2018, 09:07 126

Luni, serviciile poştale din Rusia au testat livrările cu drona în oraşul Ulan-Ude din Siberia, potrivit Futurism.

La scurt timp după decolare, drona de livrări s-a izbit de peretele unei clădiri din apropiere, distrugându-se la impact.

via GIPHY

Rusia a anunţat că plănuieşte să înceapă livrarea corespondenţei prin intermediul dronelor. Această soluţie se dovedeşte a fi necesară pentru Rusia, unde teritoriul vast al ţării şi vremea severă întrerupe adesea livrarea corespondenţei.

 

Drona de 20.000 de dolari trebuia să ridice un pachet mic şi să îl livreze într-un sat din apropiere, potrivit Reuters. În schimb, device-ul s-a prăbuşit după o distanţă scurtă, lovindu-se  de o clădire de trei etaje.

Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, iar acesta nu a produs daune clădirii.

„Nu vom opri această iniţiativă, vom continua să încercăm”, a transmis Alexei Tsydenov, responsabil de regiune, potrivit Reuters. „Cei care nu riscă nu obţin rezultate”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO