Business Internaţional

Este oficial: Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al Capitalei. A ieşit victorios după votul pentru schimbarea din funcţie

Este oficial: Aurelian Bădulescu rămâne viceprimar al...

Autor: Mihaela Gidei

27.02.2019, 12:32 122

Aurelian Bădulescu va rămâne în funcţia de viceprimar al Capitalei, au decis consilierii generali, în urma votului secret de miercuri. Au fost înregistrate 28 de voturi pentru şi 9 împotriva schimbării sale din funcţie. 

Aurelian Bădulescu va rămâne în funcţia de viceprimar al Capitalei, în urma votului de miercuri. Consilierii municipali s-au întrunit şedinţă extraordinară miercuri, pe ordinea de zi figurând două proiecte de hotărâre care prevăd schimbarea din funcţia de viceprimar al Capitalei a lui Aurelian Bădulescu şi alegerea unui nou viceprimar.

În urma votului secret, Bădulescu va rămâne în funcţie. Au fost înregistrate 28 de voturi pentru şi 9 împotriva schimbării sale din acest post.

Sedinţa a fost convocată de 22 de consilieri generali, membri ai Partidului Social Democrat şi ai Alianţei Liberalilor şi Democraţilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO