Business Internaţional

Explicaţia uimitoare pe care a dat-o un director de aeroport poliţiştilor după ce a fost prins băut la volan: „Totul este o neînţelegere. Am folosit doar apă de gură"

Explicaţia uimitoare pe care a dat-o un director de...

Autor: Mediafax

21.08.2016, 11:48 1187

Directorul Aeroportului din Timişoara, Dan Idolu, a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a fost prins în timp ce conducea maşina de serviciu având o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool în aerul expirat, el declarând că rezultatul etilotestului a fost influenţat de apa de gură pe care a folosit-o.

Directorul Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Dan Idolu, a fost oprit, sâmbătă, de poliţişti, în timp ce conducea maşina de serviciu în comuna Dumbrăviţa.

Aparatul etilotest a indicat că şoferul are o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool în aerul expirat.

Idolu a fost sancţionat de poliţişti cu o amendă de 1.125 de lei şi a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Directorul Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că totul este o neînţelegere, deoarece s-a spălat cu apă de gură cu doar câteva momente înainte de a fi oprit de poliţişti. Idolu a spus că a cerut poliţiştilor să fie condus la spital pentru prelevarea probelor de sânge, declarându-se convins că acestea vor arăta că nu a băut.

Pe lângă funcţia de director al Aeroportului Internaţional Timişoara, Dan Idolu mai deţine şi funcţia de consilier municipal PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO