Business Internaţional

Explozie puternică la un depozit de arme din Siria, al miliţiilor susţinute de Iran. Presa internaţională scrie de un posibil atac israelian

Explozie puternică la un depozit de arme din Siria, al...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

03.07.2018, 14:48 109

O explozie puternică a avut loc marţi după-amiază la depozit de armament din Siria aparţinând miliţiilor susţinute de Iran, afirmă surse citate de presa arabă, care afirmă că este vorba de un atac aerian israelian.

Deflagraţia s-a produs la un depozit de armament situat în provincia siriană Daraa, anunţă postul arab Al Jazeera.

Potrivit organizaţiei Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), explozia a avut loc la un depozit de armament al unui grup susţinut de Iran, într-o zonă aflată sub controlul armatei siriene.

Surse citate de presa arabă au declarat că explozia este rezultatul unui raid aerian israelian, informează postul israelian Channel 10, cotidianul Times of Israel şi site-ul Ynetnews.com.

Armata israeliană nu a făcut niciun comentariu pe această temă. Israelul a efectuat numeroase bombardamente în Siria, vizând poziţii militare iraniene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO