Business Internaţional

Fed Cup | Irina Begu va juca al doilea meci din ziua a doua, în locul Mihaelei Buzărnescu

Fed Cup | Irina Begu va juca al doilea meci din ziua a...

Autor: Departament Sport

21.04.2019, 15:33 83

Irina Begu (28 de ani) îi va lua locul Mihaelei Buzărnescu şi va fi "racheta 2" în echipa de Fed Cup a României, la al doilea meci din ziua a doua a duelului cu Franţa, din semifinale. 

Adrian Cruciat, antrenorul Irinei, a confirmat mutarea pe care Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al tricolorelor, o va face.

Buzărnescu a pierdut, sâmbătă, contra Carolinei Garcia, scor 3-6, 3-6, astfel că Segărceanu a decis să o schimbe cu Irina Begu.

"Pot să îţi confirm asta, Irina va juca în al doilea meci de simplu. Există un plan şi pentru meciul de dublu, dar nu pot să vă spun mai multe. Îl las pe căpitanul nejucător să se gândească şi să ia cea mai bună decizie", a spus Adrian Cruciat, la Digi Sport.

Irina Begu va juca, cel puţin deocamdată, împotriva Kristinei Mladenovic. Şi francezii ar putea face o schimbare, să intre Alize Cornet în locul lui Mladenovic, însă deocamdată nu e nimic anunţat oficial. Irina Begu şi Kristina Mladenovic nu s-au întâlnit niciodată, însă în confruntările directe cu Alize Cornet bucureşteanca are un palmares pozitiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO